Voor steiger verhuur

Heeft u voor uw werk een steiger nodig? Misschien maakt u niet zo vaak gebruik van een steiger en is het zodoende niet de moeite om hier zelf een steiger voor te kopen? Dan is het huren van een steiger natuurlijk een perfecte oplossing voor u. Uiteraard zijn er ook vele andere redenen te bedenken waarom u er verstandig aan doet een steiger aan te schaffen. Bij VMM Utrecht Verhuur kunt u er op rekenen dat u een steiger in huis haalt die helemaal op uw wensen is afgestemd. We verhuren namelijk een groot aantal verschillende steigers, die wij in verschillende formaten voor u klaar hebben staan.

Een steiger huren in

Als u op zoek bent naar verhuur van een steiger in Utrecht dan is het verstandig om bij ons u hierover te informeren. Als u namelijk een steiger wilt huren dan wilt u er toch op kunnen rekenen dat deze stevig en veilig is. Wij hebben veel ervaring met de verhuur van steigers dat wij u kunnen garanderen dat u een exemplaar in huis haalt dat absoluut te vertrouwen is. Onze steiger verhuur in Utrecht staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden, een afspraak met u te maken, of om die stevige steiger bij u neer te komen zetten!

Verhuur van steiger in Utrecht

Een steiger huren is iets wat wij u zeker aan kunnen raden als u op hoogte moet werken. We raden het eigenlijk af om dan met ladders aan de slag te gaan, omdat de veiligheid op een goede, betrouwbare steiger simpelweg vele malen hoger is. Schroom dan ook niet om even op onze website te komen kijken naar wat wij op het gebied van steigers klaar hebben staan, of om contact met ons op te nemen en uw vragen aan ons te stellen. 

Laten we samenwerken!

VMM Utrecht V.O.F.

U kunt het onderstaande formulier gebruiken voor het aanvragen van een offerte of informatie


VMM Utrecht VOF heeft meer dan 50 jaar aan vakkennis. Wij zijn werkzaam in provincie Utrecht en omgeving, maar nemen ook opdrachten aan buiten de provincie Utrecht. 

Wij zijn gespecialiseerd in gevel, renovatie, voegwerk en onderhoud van woningen die toebehoren aan woningcorporaties, gemeenten, instellingen, particulieren en diverse aannemersbedrijven. 

‘Klantcontact staat bij ons voorop’ – Dit om u de beste service te kunnen bieden.

Wij staan voor kwaliteit, vakkundigheid, professionaliteit, goede service en vertrouwen. 

Heeft u een klus/opdracht en wilt u dit uit handen geven? VMM Utrecht kan u een geheel totaalpakket van diensten aanbieden zoals gevelonderhoud en gevelrenovatie.

Hoe werken wij:

  • U neemt contact met ons op voor een vrijblijvende offerteaanvraag.
  • Wij komen bij u langs en bespreken uw wensen.
  • Noteren een aantal gegevens en maken eventuele foto’s van de werkzaamheden.
  • Wij gaan aan de slag met het uitwerken van uw offerteaanvraag, u weet dus van tevoren wat het u gaat kosten en wat wij zullen gaan uitvoeren. Zo komt u niet voor een verrassing te staan.
  • Bij akkoord, kunt u het ondertekende exemplaar retour sturen. Wij zullen vervolgens met u contact opnemen om een afspraak in te plannen om te gaan starten.
 

Wilt u een offerteaanvraag doen, of heeft u advies nodig?  Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier, want uw woning is een vakman waard.

Huidige projecten

Uw offerteverzoek is succesvol verzonden

VMM – Utrecht – V.O.F.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op