Voor Gevelherstel

Scheuren in stenen kunnen worden hersteld met Thor Helical Restauratiemortel, te verkrijgen in meer dan 20 steenkleuren. Hiermee kan de scheur in de steen in de oorspronkelijke kleur hersteld worden.

Meer dan renovatie

Bij oude en monumentale panden zijn de gevels vaak beschadigd doordat de stenen kapot gevroren zijn of verpulverd door zoutinwerking. Bij deze panden wordt niet alleen het voegwerk hersteld zoals bij gevelrenovatie, maar wordt ook het metselwerk hersteld.

In bepaalde gevallen is het noodzakelijk om een groot deel van het aangetaste metselwerk te vervangen. In andere gevallen kan het blijven bij het inboeten van enkele nieuwe stenen bijpassend aan het bestaande metselwerk.

Repareren van scheuren in de gevel

Het repareren van de scheuren in de gevels met Thor Helical is kwaliteit toevoegen aan het metselwerk, waardoor scheuren nagenoeg onzichtbaar worden hersteld en het metselwerk constructief wordt hersteld om spanningen en krachten op de juiste manier te verdelen.

VMM Voegwerken is een erkend installateur van het Thor Helical systeem. U bent ervan verzekerd dat de reparatie op een deskundige manier plaatsvindt.

Aanbrengen spouwankers

Wij zijn ook erkend installateur voor het aanbrengen van de Thor Helical Air-Twist (renovatie) spouwankers. Wanneer de huidige aanwezige spouwankers zijn doorgeroest of wanneer er te weinig aanwezig zijn, plaatsen wij de spiraalvormige RVS ankers waarmee het binnen- en buitenblad aan elkaar wordt verbonden. Met het aanbrengen van spouwankers wordt de constructie weer extra ondersteund. 

Bekijk onderstaand de video van scheurherstel.

Gevelherstelwerkzaamheden

+
Gerealiseerde projecten
+
Jarenlange ervaring
+
Positieve referenties
10 tot 15 jaar garantie

Waarom kiezen voor VMM Utrecht VOF?

Vakmanschap
100%
Oog voor kwaliteit
100%
Ervaring
100%
Werkzaam door heel Midden-Nederland
100%

Ons laatste project

01

#

02

#

03

#

04

#

05

#

06

#

Laten we samenwerken!

VMM Utrecht V.O.F.

U kunt het onderstaande formulier gebruiken voor het aanvragen van een offerte of informatie


VMM Utrecht VOF heeft meer dan 50 jaar aan vakkennis. Wij zijn werkzaam in provincie Utrecht en omgeving, maar nemen ook opdrachten aan buiten de provincie Utrecht. 

Wij zijn gespecialiseerd in gevel, renovatie, voegwerk en onderhoud van woningen die toebehoren aan woningcorporaties, gemeenten, instellingen, particulieren en diverse aannemersbedrijven. 

‘Klantcontact staat bij ons voorop’ – Dit om u de beste service te kunnen bieden.

Wij staan voor kwaliteit, vakkundigheid, professionaliteit, goede service en vertrouwen. 

Heeft u een klus/opdracht en wilt u dit uit handen geven? VMM Utrecht kan u een geheel totaalpakket van diensten aanbieden zoals gevelonderhoud en gevelrenovatie.

Hoe werken wij:

  • U neemt contact met ons op voor een vrijblijvende offerteaanvraag.
  • Wij komen bij u langs en bespreken uw wensen.
  • Noteren een aantal gegevens en maken eventuele foto’s van de werkzaamheden.
  • Wij gaan aan de slag met het uitwerken van uw offerteaanvraag, u weet dus van tevoren wat het u gaat kosten en wat wij zullen gaan uitvoeren. Zo komt u niet voor een verrassing te staan.
  • Bij akkoord, kunt u het ondertekende exemplaar retour sturen. Wij zullen vervolgens met u contact opnemen om een afspraak in te plannen om te gaan starten.
 

Wilt u een offerteaanvraag doen, of heeft u advies nodig?  Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier, want uw woning is een vakman waard.

Huidige projecten

Uw offerteverzoek is succesvol verzonden

VMM – Utrecht – V.O.F.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op