VMM Utrecht V.O.F.

projecten

De afgelopen jaren hebben we aan vele
prachtige projecten gewerkt. Hieronder het beste resultaat!

Het verschil tussen een gladde muur of een muur met structuur, heeft te maken met het type stucwerk dat je laat verrichten. Voor een professionele afwerking bent u aan het juiste adres!

Heeft u last van doorslaande gevel na een paar flinke regenbuien? Wellicht schimmel op de muur en slaan de muren zwart uit? Dan wordt het tijd om uw gevel eens na te laten kijken.

Heeft u schade aan uw muur of voegen die het begeven? Gevelrenovatie is de oplossing. Het is belangrijk dat dit zorgvuldig en professioneel gedaan wordt, anders kan de schade op korte termijn terugkomen. Door onze ervaring in gevelrenovatie kunnen wij kwaliteit garanderen.

Stevige voegen zijn voor elke buitenmuur essentieel. Door omstandigheden kan het echter zijn dat de voegen gaan scheuren, komen te vervallen of uit de gevel brokkelen. Vooral bij oudere panden is dit vaak het geval. Het renoveren of vervangen van uw voegwerk is in deze gevallen de oplossing. 

Ontdek wat VMM Utrecht VOF voor u kan betekenen

Advies op maat

Bij VMM Utrecht VOF krijgt u altijd een vrijblijvende offerte. Daarnaast adviseren wij u graag over de mogelijkheden voor uw woning of bedrijf.

Inovatie

Vandaag de dag zijn wij het renovatiebedrijf dat staat voor innovativiteit, een scherpe prijs en een goede dosis doorzettingsvermogen.

Project in Utrecht

Sierwerk
    (voegen)

Project in Den Haag

Beton-reparatie

Project in Houten

Beton-reparatie

Laten we samenwerken!

VMM Utrecht V.O.F.

U kunt het onderstaande formulier gebruiken voor het aanvragen van een offerte of informatie


VMM Utrecht VOF heeft meer dan 50 jaar aan vakkennis. Wij zijn werkzaam in provincie Utrecht en omgeving, maar nemen ook opdrachten aan buiten de provincie Utrecht. 

Wij zijn gespecialiseerd in gevel, renovatie, voegwerk en onderhoud van woningen die toebehoren aan woningcorporaties, gemeenten, instellingen, particulieren en diverse aannemersbedrijven. 

‘Klantcontact staat bij ons voorop’ – Dit om u de beste service te kunnen bieden.

Wij staan voor kwaliteit, vakkundigheid, professionaliteit, goede service en vertrouwen. 

Heeft u een klus/opdracht en wilt u dit uit handen geven? VMM Utrecht kan u een geheel totaalpakket van diensten aanbieden zoals gevelonderhoud en gevelrenovatie.

Hoe werken wij:

  • U neemt contact met ons op voor een vrijblijvende offerteaanvraag.
  • Wij komen bij u langs en bespreken uw wensen.
  • Noteren een aantal gegevens en maken eventuele foto’s van de werkzaamheden.
  • Wij gaan aan de slag met het uitwerken van uw offerteaanvraag, u weet dus van tevoren wat het u gaat kosten en wat wij zullen gaan uitvoeren. Zo komt u niet voor een verrassing te staan.
  • Bij akkoord, kunt u het ondertekende exemplaar retour sturen. Wij zullen vervolgens met u contact opnemen om een afspraak in te plannen om te gaan starten.
 

Wilt u een offerteaanvraag doen, of heeft u advies nodig?  Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier, want uw woning is een vakman waard.

Huidige projecten

Uw offerteverzoek is succesvol verzonden

VMM – Utrecht – V.O.F.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op